Zápis do 1. tříd školního roku 2017/18 a projekt Otvíráme dveře prvňáčkům

Zápis do 1. tříd školního roku 2017/2018 se uskuteční ve dnech 4. a 5. dubna.. I letos plánujeme otevřít 3 první třídy. Přijetí žáka k základnímu vzdělávání se řídí kritérii přijímacího řízení, která jsou odvislá od adresy trvalého bydliště dítěte. Ta by se měla shodovat s adresou trvalého bydliště alespoň jednoho zákonného zástupce.

Další informace o zápisu a připravovaném projektu pro předškoláky uvádíme v přílohách.

V přílohách dále naleznete informace o tom, co by správný předškolák měl umět, můžete si stáhnout Žádost o přijetí dítěte do 1. ročníku a Žádost o odklad. Protože zápis proběhne až začátkem dubna, rodiče, kteří uvažují o odkladu školní docházky svého dítěte, by měli již v tuto chvíli kontaktovat specializovaná pracoviště, která jsou kompetentní posoudit školní zdralost jejich předškoláka.

Pro všechny děti, které uvažují o nástupu na naši školu a které mají zájem rozvíjet své dovednosti v přípravě na 1. třídu, je připraven projekt Otvíráme dveře prvňáčkům. Ten má na naší škole mnohaletou tradici a těší se stále velkému zájmu dětí a rodičů. Jde o cyklus pravidelných středečních setkání a projekt začíná již ve středu 1. 3. 2017. Bližší informace se dozvíte z přiložených dokumentů. 

V záležitostech zápisu, odkladů či projektu pro přeškoláky se obracejte na D. Vojtěchovskou - vojtechovska@zscvrch.cz

Těšíme se na setkání s Vámi i dětmi!

Příloha
CO BY DÍTĚ MĚLO UMĚT.pdf
Zápis dětí - plakát.pdf
Žádost o přijetí do 1. ročníku ZŠ k základnímu vzdělávání.pdf
Žádost o odklad povinné školní docházky.pdf
PROJEKT OTVÍRÁME DVEŘE PRVŇÁČKŮM - info rodičům.pdf
Otvíráme dveře prvňáčkům - rozpis setkání 2017.pdf
Kritéria přijímacího řízení do 1. ročníku.pdf



Autor vojtechovska, 10.04.2017 11:56

Rubriky:   Zápis do 1. tříd   Akce školy