ŠD a ŠK v roce 2015/2016

Přinášíme Vám informace o provozu ŠD a ŠK v novém školním roce 2015/2016.

V rámci minimalizace rizik (a také z bezpečnostních důvodů) nebude umožněn cizím osobám vstup do budovy školy. Věnujte tedy, prosím, pozornost novému způsobu vyzvedávání dětí ze ŠD, které se bude odehrávat pouze v prostoru zadního vchodu do budovy školy. Toto nově platí pro oddělení ŠD, která jsou umístěna v přízemí školy. Podrobné informace naleznete v příloze o ŠD. 

Upozorňujeme na zvláštní páteční režim zvonění:

 konec 4. vyuč. hodiny - 12.05 h                                                                                                                   konec 5. vyučovací hodiny - 13.00h                                                                                                         konec 6.vyučovací hodiny - 13.55h

Děti s družinou chodí do jídelny později než děti, které do družiny nechodí a které hned po zazvonění odvádí do jídelny třídní učitel. Proto je nutné počítat s jistou časovou prodlevou, než tyto děti začnou obědvat a než se najedí. (Do družinové třídy se zpravidla vrací po 30 - 40ti minutách max., pokud tedy v přízemních družinových třídách po Vašem zazvonění paní vychovatelky nezvedají telefon, je to proto, že děti ještě obědvají a vychovatelky jsou s nimi v jídelně.)

 

Příloha
Informace o provozu ŠD 2015-16.pdf
Informace rodičům ke ŠKOLNÍMU KLUBU.pdf
Zápisní lístek do ŠD.pdf
Přihláška do ŠK.pdf
Odhláška ze školní družiny.pdf
Prohlášení rodičů - ŠD.pdf



Autor vojtechovska, 12.10.2015 05:42

Rubriky:   Žáci a třídy   Družina - aktuality   Akce školy