Volby členů školské rady za zákonné zástupce

 Jak byli rodiče informováni, proběhnou volby zákonných zástupců do školské rady. V pátek přinesou děti domů volební lístky. Pro případ, že by lístek někam založily a nemohly ho najít, najdete ho i zde v příloze. Volí se dva členové. Za jednoho žáka hlasuje vždy jen jeden zákonný zástupce. V případě, že zákonný zástupce při volbě zastupuje více žáků, náleží mu příslušný počet hlasů. Zvoleni jsou ti kandidáti, kteří v tajném hlasování získají nejvyšší počet odevzdaných hlasů. Za platné lze požadovat volby, jichž se zúčastní alespoň jedna čtvrtina zákonných zástupců.

Prosíme, abyste na volebním lístku označili kroužkem jména dvou kandidátů a vyplněný lístek doručili do školy. Volební urna bude připravena před ředitelnou. Výsledky volby oznámíme do 31. 1. 2014.

 Ráda bych poděkovala všem osmi rodičům, kteří kandidaturu přijali. Jsou to: paní Zora Březnová (synové 4. a 6.roč.), paní Mgr. Zuzana Glacová (dcera 3.roč., syn 6.roč.), paní Martina Havlíčková (syn 6. roč.), paní Věra Horáčková (syn 4. roč.), paní Naďa Kozárová (syn 6.roč.), pan JUDr. Petr Mlsna (syn 1. roč.), paní Pavla Turková (syn 5.roč.), pan ing. Petr Zdobinský (syn 3.roč.).

Velice děkuji panu MUDr. Richardu Becke a paní Aleně Štěpánkové, zástupcům rodičů v končící školské radě, za několikaletou konstruktivní a milou spolupráci ve prospěch všech dětí, celé školy. Bylo mi potěšením s nimi i s dalšími členy školské rady sdílet všechny radosti a hledat řešení všech starostí, které s sebou školní život přinášel.

                                                                                                                       Jana Matoušová

 

Příloha
školská rada- hlas lístek.docx



Autor matousova, 02.02.2014 18:26

Rubriky:   Rada školy